Ny adm.direktør for HAMEK i Harstad

Medieinformasjon fra Harstad mekaniske verksted AS (HAMEK):

Jan Oddvar Olsen

Jan Oddvar Olsen ( 58) er ansatt som ny adm. direktør for Harstad mekaniske verksted AS (HAMEK). Olsen overtar for  Peter Slump som slutter etter seks år i jobben. Olsen kommer fra jobben som Station Manager/Technical Support Manager i DNVGL der han har vært siden 2005.

-Vi takker Peter for en god jobb i årene han har ledet HAMEK og ønsker han lykke til videre i sin nye jobb.

Vi er svært glad for at vi har funnet en erfaren bransjemann som skal ta over etter han. Jan Oddvar Olsen kjenner vi meget godt både som fagmann og person. Han har bred bransjeerfaring og kompetanse. Han  startet sin yrkeskarriere som platearbeider på Ejnar S Nielsen Mek.verksted  i 1977, er utdannet skipsingenør og sivilingeniør i Marin Prosjektering.  Jan O Olsen var også direktør for Harstad-verftet 1998-2000 og Kaarbø mek.verksted 2000-2003 og leder for Seaworks AS  i årene 2003-2005, sier styreleder i Harstad mekaniske verksted AS, Sigmund Sørensen.

-Gleder meg til å ta fatt.

Jan Oddvar jobber i DNVGL til 1. september før han  overtar lederjobben i HAMEK.- Jeg kjenner bransjen, markedet og selskapet og vet dette blir en spennende, viktig  og utfordrende jobb, sier han.- Vi skal ta godt vare på kundene og levere kvalitet. Harstads posisjon som maritimt senter er meget sterk også fordi det er en stor og god leverandørindustri i byen.

For nærmere informasjon, kontakt styreleder Sigmund Sørensen, mobil 90113903