Fin grunnsteinsnedleggelse

Det ble en fin ramme for grunnsteinsnedleggelsen for det nye Statoilbygget i Harstad som nå oppføres av Kaarbø eiendom ANS. Styreleder  i Kaarbø eiendom ANS, Erik Løfsnes, åpnet det hele og holdt tråden i den stilfulle seremonien.
Ordfører i Harstad, Marianne Bremnes, fungerende områdedirektør i Drift Nord i Statoil, Anita A. Stenhaug, og lærling ved HAMEK, Christoffer Robertsen, la ned skrinet som inneholdt tegninger, dagens aviser, penger, frimerker og en kort beskrivelse av bygg, byggherre, entreprenør, arkitekter og leietakere.

Etter på var det grunnsteinskake, kaffe, kultur og taler av Olje og energiminister Tord Lien, Anita Stenhaug i Statoil og arkitekt Erling A Johansen. I den avsluttende talen fra ordfører Marianne Bremnes kom nyheten om at Statoil, Harstad kommune og HSI eiendom har inngått avtale om et større kunstprosjekt for Harstad.
Grunnsteinsnedleggelse

Her er det historiske øyeblikk når grunnstein for nytt Statoilbygg blir lagt ned av ordfører Marianne Bremnes, Områdedirektør i Statoil Anita A Stenhaug og lærlig ved HAMEK Christoffer Robertsen.